fbpx
Політика

НАТО відзначає виведення російських військ з України

Прес-секретар НАТО Джей Джанзен повідомив про те, що в Альянсі констатують суттєве виведення російських військ з території України. Тим не менш, багато військових все ще дислокуються поруч з кордоном.

 «Відбувся значний відвід російських збройних сил з України, але і багато тисяч як і раніше розташовані в районі кордону», – сказав він.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 У той же час прес – секретар підкреслив, що говорити про повне виведення російських військ ще не доводиться. За його словами, частина російських військ як і раніше залишається на українській території.

 При цьому він звернув увагу на те, що точну кількість російських військовослужбовців в Україні підрахувати вкрай складно, так як деякі прикордонні переходи контролюються проросійськими терористами і війська регулярно перетинають кордон.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

  За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: