fbpx
Політика

Тимошенко висуває кандидатуру Петрука на посаду глави Міноборони

Юлія Тимошенко запропонувала президенту України Петру Порошенку розглянути кандидатуру Миколи Петрука на посаду глави Міністерства оборони. Свою точку зору в цьому питанні лідер «Батьківщини» висловила в ефірі програми «Свобода слова». На думку Тимошенко, саме ця людина в сформованій ситуації повинна бути біля керма оборонного відомства.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Багато років Микола Петрук був керівником сухопутних військ. А ці війська складають 62 відсотки від усієї української армії. Цей генерал брав участь в бойових діях. Микола Петрук дійсно досвідчений і він може організувати оборону країни в усіх її складових», – прокоментувала свою ініціативу лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Крім цього вона попросила Петра Порошенка особисто зустрітися з Миколою Петруком і поговорити про те, яким саме чином потрібно захищати країну. Також Юлія Тимошенко запевнила, що її команда надасть Петру Порошенко допомогу в захисті країни.

Читайте також: