fbpx
Політика

“Ісламська держава” загрожує атаками громадянам США та Франції

Терористичне угрупування "Ісламська держава" (ІД) загрожує атаками громадянам США та Франції. В оприлюдненій сьогодні, 22 вересня, заяві екстремістської організації міститься заклик до прихильників угруповання почати переслідування всіх, хто приєднається до антитерористичної коаліції, яка ставить за мету знищити цю діючу в Іраку і Сирії структуру.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як заявив офіційний представник ІД Абу Мухаммед аль – Аднаном, "хрестоносців чекає неминуча поразка від рук бійців угруповання". Дана заява також звернута проти Канади та Австралії.

Нагадаємо, минулої п’ятниці ВПС Франції підключилися до нанесення ударів з повітря по бойовиках, що базуються в Іраку. При цьому президент Франсуа Олланд зазначив, що його країна "приєднається до антитерористичної операції" проти цього угруповання, однак, "направляти своїх солдатів до Іраку не буде". Мова, за словами Олланда, йде тільки про нанесення ударів з повітря і лише на території Іраку.

Читайте також: