fbpx
Політика

Грузинські ЗМІ: Саакашвілі купив на Манхеттені квартиру для подруги-співачки

Грузинські засоби масової інформації повідомили, що колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі, який на батьківщині розшукується прокуратурою, благополучно проживає в Нью – Йорку і навіть придбав на Манхеттені квартиру вартістю в два мільйони доларів для своєї давньої знайомої, співачки Софо Ніжарадзе.

Ці відомості потрапили на шпальти газет, нібито, від джерела в оточенні співачки і грузинських емігрантів в Сполучених Штатах. Екс – президент і сама співачка новину поки не прокоментували.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За даними ЗМІ, Ніжарадзе нещодавно також переселилася в США, де має намір зробити кар’єру. Відзначається, що екс -президента і співачку часто бачать разом – в кафе, барах, під час велосипедних прогулянок.

Раніше Ніжарадзе співала в Росії, а потім, після війни 2008 року повернулася на батьківщину.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Між тим, у самій Грузії, Феміда продовжує переслідувати Саакашвілі. Грузинська прокуратура вже заарештувала земельні ділянки, особняки, квартири і навіть позашляховик, записані на членів родини Саакашвілі.

Читайте також: