fbpx
Політика

Депутати вимагають скасувати «Путінські закони»

Як відомо, багато політиків виявилися незадоволені прийняттям так званих «Путінських законів», які передбачають надання особливого статусу окупованим територіям і амністію бойовиків.

 У зв’язку з цим кілька парламентаріїв зареєстрували в парламенті проекти постанов, якими пропонують скасувати прийняті 16 вересня закони. Авторами постанов виступили народні депутати Анатолій Гриценко, Олег Канівець, Іван Кириленко, Юрій Одарченко, Олександр Абдулін і Роман Ілик.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 У пояснювальній записці депутати звертають увагу на те, що голосування за цими законами проводилося з грубим порушенням регламенту, зокрема, було відключено табло і не можна було подивитися, хто голосував «За» або «Проти» скандальних законів. Це, на думку парламентаріїв, ставить під сумнів достовірність результатів голосування.

 Крім того, як зазначили депутати, після першого читання законопроект можна голосувати в другому лише в тому випадку, якщо з боку депутатів немає ніяких зауважень, а такі зауваження, як вони стверджують, були, проте їх проігнорували.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 За матеріалами: Українська правда

Читайте також: