fbpx
Новини світу

Макаревич: “Люди підходять до мене на вулиці і кажуть “спасибі “

Лідер популярної російської групи «Машина часу» Андрій Макаревич, розповів про те, як ставляться до нього співвітчизники, знаючи про його проукраїнську позицію.

«У мережі на мене постійно осипається шквал прокльонів з приводу, така реакція на будь-яке моє діло або слово, або фотографію. Однак, коли я йду по вулиці ситуація різко змінюється, змінюється кардинально, на сто вісімдесят градусів. Люди підходять до мене на вулиці, посміхаються, тиснуть руку і кажуть «спасибі», – прокоментував ситуацію фронтмен легендарної групи.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«За день я зустрічаю близько двадцяти – тридцяти таких осіб. Треба подумати над цим, як каже Більжо…», – додав Андрій Макаревич.

Варто відзначити, що раніше мешканці Києва висловили свою подяку російському музикантові Андрію Макаревичу за те, що він не боїться і відкрито підтримує Україну в цей нелегкий час. У зв’язку з цим у столиці України з’явився величезний рекламний банер, на якому була розміщена фотографія соліста групи «Машина часу». Під фотографією красувався напис під фото «Спасибі, Андрію!».

Читайте також: