fbpx
Політика

Геращенко: “У НАТО поки нас не чекають”

Радник Арсена Авакова Антон Геращенко розповів в ефірі телеканалу «1+1» про те, що необхідно Україні зробити для того, щоб стати повноцінним членом НАТО. За словами представника Міністерства внутрішніх справ України, на сьогоднішній день Україну в НАТО ніхто не чекає.

«Нас не чекають у НАТО. Там нас готові прийняти тільки тоді, коли наша країна стане сильною, і коли у нас не буде ось таких проблем з Російською Федерацією», – упевнений радник українського міністра Антон Геращенко. За словами силовика, для того, щоб «сподобатися» НАТО, українська держава повинна дуже багато працювати.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Глава українського уряду Арсеній Яценюк робитиме все можливе для того, щоб відновити обороноздатність української держави. Ми повинні створити потужну Національну гвардію, армію і службу безпеки», – висловив свою точку зору Антон Геращенко.

Як повідомлялося раніше, радник Авакова Антон Геращенко пропонував ввести в українських школах обов’язкову підготовку. Він упевнений, що курс молодого бійця можна починати проходити з 12-13 років.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 

Читайте також: