fbpx
Ситуація на Південному Сході України

На Донбасі відбувається перегрупування сил терористів – Тимчук

Як повідомив представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук, у ряді районів Донецької області терористи в даний час проводять перегрупування своїх сил. Одночасно з цим спостерігається поступове відведення частини російських військ назад на територію Російської Федерації.

«Проте на українській території залишаються інструктори з  кадрових офіцерів російської армії, які займаються підготовкою груп місцевих бойовиків», – додав Тимчук.

 За його словами, в районі населеного пункту Тельманове зафіксовано скупчення терористів загальною чисельністю до 1000 осіб, з якими щодня займаються російські військові. Крім того, там також спостерігається скупчення бронетехніки.

 У районі населеного пункту Безіменне помічена активність російських військ. За вчорашній день туди було перекинуто з Росії не менше 10 танків.

 «У цьому ж районі протягом трьох діб фіксується робота комплексу радіоелектронної розвідки противника на базі мікроавтобуса «Фольксваген Т5» без номерних знаків, що веде розвідку позицій українських військ в районі Маріуполя», – розповів Тимчук.

 Крім того, близько 20 російських танків було перекинуто в район населеного пункту Рози Люксембург.

Читайте також: