fbpx
Політика

Влада Новосибірська відмовила активістам у проведенні антивоєнного “Маршу миру”

Голова комітету мерії Новосибірська по взаємодії з адміністративними органами Анатолій Потапов повідомив, що влада міста не узгодила з організаторами проведення "Маршу миру", який намічений на 21 вересня. Причиною цього рішення чиновник назвав порушення термінів подання повідомлення організаторами даної акції.

Він також зазначив, що сам організатор акції, який повинен був з’явитися напередодні на зустріч в мерію, щоб обговорити заявку, не прийшов. Зі свого боку, Єгор Савін – голова новосибірської осередку руху "Солідарність", який є ініціатором акції, на своїй сторінці "Вконтакте" повідомив, що організатор заходу Сергій Родіонов не зміг потрапити в мерію, оскільки був затриманий невідомими.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

"Головного організатора затримали на сходах мерії Новосибірська і протримали до кінця робочого дня. Тобто він не встиг", – написав Савін. Він також зазначив, що повідомлення було подано в мерію 5 вересня. В акції, присвяченій подіям в Україні та ролі в цих подіях Росії, була запланована участь близько 60 осіб.

Читайте також: