fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Тимчук: “Противник продовжує грубо порушувати режим перемир’я”

Ситуація на сході України продовжує залишатися складною. Як і колись, незважаючи на введення режиму припинення вогню, російсько-терористичні війська продовжують обстрілювати позиції українських сил антитерористичної операції. Інформацію про це наводить координатор групи « нформаційний опір» Дмитро Тимчук. За його словами, за минулу ніч терористи за підтримки російських військ неодноразово порушили режим припинення вогню.

«За минулу ніч противник три рази наносив удари по позиціях українських силовиків в районі донецького аеропорту. Російсько – терористичні війська вели обстріли українських військових в районі аеропорту з мінометів. У районі населеного пункту Верхня Кринка сили антитерористичної операції були обстріляні з установок «Град». В цьому випадку обстріл проводився з боку Харцизька», – свідчить повідомлення Дмитра Тимчука, опубліковане в соціальній мережі.

Крім цього він додав, що з мінометів противник завдав удар по блокопсту українців в Малоорлівці, а в районі Красногорівки опорний пункт українських силовиків піддався обстрілу з ствольної артилерії.

Читайте також: