fbpx
Політика

Не варто очікувати прямої військової допомоги від НАТО – Гриценко

Народний депутат України Анатолій Гриценко вважає, що участь президента України Петра Порошенка в саміті НАТО є серйозним кроком в інформаційній війні з Російською Федерацією. Але, в той же час, на думку політика, навіть незважаючи на акцентовану увагу Північноатлантичного альянсу до «українську кризу», очікувати прямої військової допомоги від нього не варто.

 За словами Анатолія Гриценка, швидше за все, країни – члени НАТО попросту в черговий раз висловлять своє співчуття Україні у зв’язку подіями на Донбасі  і ніякої офіційної військової допомоги не нададуть.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Такі питання вирішуються не на публічних заходах, а на двосторонній основі, в столицях країн – членів НАТО», – сказав депутат.

 Також він переконаний, що не варто очікувати на саміті будь-яких конкретних рішень щодо вступу України в альянс.

 «Зараз перед Україною стоять більш важливі проблеми: встановлення миру, реформування економіки. Їх рішення і стане реальними кроками до отримання членства в НАТО», – підкреслив Анатолій Гриценко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Як заявив депутат, у протистоянні з Російською Федерацією, Україні слід розраховувати виключно на власні сили.

Читайте також: