fbpx
Політика

На посади міністра оборони і глави Генштабу повинні бути призначені командири добровольчих батальйонів – Мірошниченко

Народний депутат України від фракції «Свобода» Ігор Мірошниченко повідомив про те, що під час виступу на закритому засіданні Верховної Ради, в.о. міністра оборони Руснак читав заготовлені шаблони і навіть відповіді на питання давав по заготовлених на папері шаблонах. Про це депутат написав у Facebook.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «На цілком конкретне питання з ким ми воюємо цілу хвилину бурмотів про обов’язок ВСУ запобігати проявам сепаратизму в країні, а щодо введення воєнного стану він почав говорити про те, що всі вже морально і фізично виснажені, що потрібно вести ротацію і ще якусь маячню», – розповів Ігор Мірошниченко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як вважає депутат, з таким керівництвом і вороги не потрібні. За його словами, якщо на посади міністра оборони і керівника Генштабу не будуть призначені бойові командири добровольчих батальйонів, які воюють на Донбасі – біди не уникнути.

Читайте також: