fbpx
Політика

Батьки загиблих в Україні російських військових планують вийти на мітинг у Москві

Батьки загиблих в Україні російських військових планують 12 вересня вийти на мітинг на Красну площу. Рідні солдат хочуть особисто почути від Кремля інформацію про загиблих на Донбасі російських військових і дозволити поховати їх «по- людськи». Про це в ефірі «5 каналу» розповіла російська правозахисниця, засновниця групи в Facebook «Груз- 200» Олена Васильєва.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Зараз група батьків організовується. Точно знаю з Туви та Ульяновська. Вони з солдатськими батьками з Пскова збираються 12 числа вийти на Красну площу, хочуть подивитися у вічі Путіну. Не знаю, що з цього вийде. Але будемо стежити», – заявила вона.

Олена Васильєва покладає величезні надії на матерів і дружин тих солдат, які потрапили у військове «пекло» на Донбасі. Головне, на її думку, щоб вони не мовчали, а разом піднялися проти путінського режиму і змусили владу сказати правду. Але поки, констатувала Олена Васильєва, занадто мало родичів готові на це. Більшість залякані і намагаються приховати своє горе від громадськості.

Читайте також: