fbpx
Політика

Борис Нємцов: “План Путіна – знищення України”

Головна мета російського президента Володимира Путіна – знищення України. В даний момент всі дії агресора спрямовані саме на це. З такою думкою в коментарі виданню «ГОРДОН» виступив відомий російський опозиціонер Борис Нємцов.

«Мета Путіна – розчленовування України. І цю мету ніхто не оспорює, в тому числі і Москва. Якщо виходити з цього, то ставитися так званих «мирних ініціатив» Володимира Путіна треба як до мирних ініціатив агресора. Він буде пропонувати тільки ті речі, які дозволять йому й далі реалізувати свій план», – упевнений Борис Нємцов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«В даний момент Путін поставив мету закріпитися і розквартирувати свою армію на території України. Звертаю увагу на те, що в так званому «мирному плані» Путіна нічого не говориться про Маріуполь. Він говорив там про Донецьк і Луганськ, говорив, що потрібно припинити бойові дії в цих містах, а про Маріуполь він не сказав ні слова. Весь сенс у цьому: хлопці, ви давайте в Донецьку і Луганську затихніть, а в цей час ми Маріуполь візьмемо», – розповів Нємцов про підступні плани Путіна.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 

Читайте також: