fbpx
Політика

У «Батьківщині» пояснили виключення Геннадія Москаля з партії

Прес-служба партії «Батьківщина» підтвердила інформацію про те, що народний депутат Геннадій Москаль був виключений з партії. Зокрема зазначається, що причиною виключення стало порушення статуту партії.

 Як нагадали в прес-службі, що 29 березня 2014 року з’їзд партії одноголосно проголосував за висунення лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко кандидатом на пост президента. При цьому в прес-службі звернули увагу, що згідно зі статутом партії, кожен член повинен «сприяти перемозі кандидатів від партії на виборах до органів державної влади та місцевого самоврядування, вести за них агітацію серед населення».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 У той же час, Геннадій Москаль, як стверджують у «Батьківщині», будучи членом партії, не тільки вів агітацію за іншого кандидата, але і став його офіційною довіреною особою в 71 -му територіальному виборчому окрузі.

 «Враховуючи це, Політична рада «Батьківщини» вирішила, що подальше перебування Геннадія Москаля в рядах партії нелогічне», – підсумували в прес -службі.

Читайте також: