fbpx
Політика

Тимошенко: “Прийде час і Україна одягне найкращу свою вишиванку!”

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко сподівається, що найближчим часом збройний конфлікт на Донбасі буде припинений. Про це йдеться в її привітанні українцям з нагоди Дня незалежності України, повідомили в прес-службі «Батьківщини».

Юлія Тимошенко підкреслила, що у свої двадцять три, замість того щоб радіти і приносити радість іншим, Україні довелося воювати і відстоювати свою незалежність, суверенітет, честь і гідність.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Ти розумієш, що треба вижити, треба не здатися, треба захистити себе і нас всіх… Ти стала дорослою і серйозною… Тебе змусили подорослішати раніше, ніж хотілося», – зазначила Юлія Тимошенко, звертаючись до України.

«Ми хочемо, щоб ти була така, як годиться: в гарній вишиванці і у віночку з польових квітів, в соняшниках і стиглих пшеничних полях… І нехай сьогодні ти в касці і в бронежилеті… Нехай сьогодні ти на війні! Але дуже скоро прийде час і ти одягнеш найкращу свою вишиванку!» – резюмувала лідер «Батьківщини».

Читайте також: