Путін не збирається зупинятися – Бондаренко

Член партії «Батьківщина», депутат Київради Володимир Бондаренко повідомив про те, що ще до того як керівництво України погодилося прийняти путінську гумдопомогу, він направив Петру Порошенку відкритий лист, в якому перерахував чотири причини, чому Росія насправді «розгуманітарилась». При цьому він підкреслив, що ці причини не мають нічого спільного з реальною допомогою.

 «На превеликий жаль, Путін переграв наше керівництво, і всі гірші очікування виправдалися», – сказав депутат.

 По-перше, за словами Володимира Бондаренка, Путін вдало перебив тему Європи про збитий Боїнг, внаслідок чого всі почали обговорювати гуманітарну допомогу Росії. По-друге, виправдалися найгірші очікування: Путін на весь світ кричить, що є загроза його гуманітарці, тому Україна повинна негайно припинити війну проти нього ж.

 «Він буде волинити ситуацію до зими, щоб конфлікт став перманентним, і отримати друге Придністров’я», – додав Володимир Бондаренко.

Related Post

 По-третє, як він зазначив, взимку Путін використає проти Європи свою головну зброю – газ, саме їм він і буде шантажувати. Тим самим він добиватиметься становлення головним учасником переговорів, щоб диктувати свої умови для легалізації бандитів на сході України.

 «Зупинятися він не збирається. Керівництво держави більше не повинно допускати таких поступок, як з «гуманітарною пасткою». І тим більше слід негайно припинити захоплюючі вислови цією допомогою деяким чиновникам з оточення президента», – заявив Володимир Бондаренко.

 Він підкреслив, що не можна в жодному разі сідати за стіл переговорів з терористами і, тим більше, визнавати Путіна повноправною стороною цих переговорів.

Leave a Comment