fbpx
Політика

Незаконний в’їзд російської колони спрямований на зрив переговорів в Мінську – Бригинець

Коментуючи новину про те, що російська «гуманітарна» колона в’їхала на територію України без дозволу Києва та Червоного Хреста, народний депутат України Олександр Бригинець написав на своїй сторінці Facebook: «Вторгнення почалося».

 При цьому він вважає, що цей інцидент може бути спробою зірвати переговори в Мінську, або спровокувати початок чергової світової війни. Як зазначив Олександр Бригинець, Кремль вже і сам визнав, що колона в’їхала в Україну.

 «І що тепер?! Як на це реагуватиме світ? Як би реагував світ, якби якась російська колона увійшла на територію їхніх країн? Як реагувати Україні? За законом або шукаючи компроміс?!», – поцікавився депутат.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 За його словами, тепер весь світ повинен визначитися, чи визнає він незалежність України.

 Депутат також зізнався, що якби не був політиком, то наказав би атакувати ці вантажівки, але розуміє, що це може дійсно привести до нової світової війни.

 «Тому я вимагаю оприлюднити позицію всіх провідних країн світу щодо чергового беззаконня Путіна, і заявляю, що це робиться спеціально з метою зриву переговорів у Мінську 26 серпня. Очевидно формат переговорів, коли на стороні України виступає ЄС, Путіна не влаштовує», – сказав він.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 За словами Олександра Бригинця, спершу Путін хотів цієї колоною «відпіаритися», а потім – вибити перемир’я, щоб врятувати своїх злочинців на Донбасі, однак ні те, ні інше не вийшло. Тому він і пішов на черговий злочин – на пряме вторгнення.

Читайте також: