fbpx
Політика

Зорян Шкіряк: “Путін психопат і маніяк, так що все залежить від його психологічного стану”

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк в ході спілкування з ведучим в ефірі «5 каналу» різко висловився на адресу російського президента Володимира Путіна. За словами Зоряна Шкіряка, президенту Російської Федерації Володимиру Путіну не завадило б прочистити мізки салом, «може тоді він зрозуміє, що Україна йому не по зубах».

Крім цього український політик висловив упевненість, що російський президент не міг, не може і ніколи не зможе перемогти у війні з Україною.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Якщо брати до уваги те, що президент Російської Федерації є психопатом і маніяком, то дії його підопічних на українській території залежать виключно від його психологічного стану», – прокоментував свою точку зору радник Арсена Авакова.

За словами Зоряна Шкіряка побудова рашистського рейху на пострадянському просторі виїдає мозок Володимиру Путіну.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Тому я б дав пораду Путіну їсти побільше сала для того, щоб воно прочищало його мозок. Може тоді він зрозуміє, що Україна йому не по зубах», – підсумував Шкіряк.

До слова, раніше інший радник Авакова Антон Геращенко дав пораду Володимиру Путіну застрелитися.

Читайте також: