fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бойовики з “ЛНР” відібрали у жителів Луганської області більше 1000 машин

На території, яка в даний момент залишається під контролем терористичної організації «Луганська народна республіка», озброєні бойовики продовжують масово забирати автомобілі у місцевих жителів. Як повідомляють у головному управлінні міліції в Луганській області, терористи не приділяють уваги будь-якый політиці, вони все роблять на практиці.

«Ось ті, хто продовжує бігати по місту з автоматами – я більшість з них знаю. Всі вони були моїми «клієнтами» – вони, як правило, раніше вчиняли злочини. Вони стільки забрали автомобілів у місцевого населення, що ми тільки в Лисичанську 21 машину вилучили. На території Луганської області терористами було викрадено близько тисячі автомобілів», – прокоментував ситуацію начальник луганської міліції Анатолій Науменко.

За його словами, деякі співробітники міліції за останні місяці проявили себе анітрохи не краще за терористів з так званої «Луганської народної республіки». Багато з них користувалися ситуацією і службовим становищем в прагненні нажитися. Приміром, тільки в Рубіжному начальник дільничного відділу торгував вибухівкою.

Читайте також: