fbpx
Політика

Російський експерт: “Відкритого вторгнення в Україну не буде”

Не варто очікувати відкритого вторгнення армії Російської Федерації на територію України. Так думає російський експерт із зовнішньої політики Федір Лук’янов, слова якого наводить німецьке видання Der Spiegel.

За словами російського експерта, найближчим часом на переговорах між Російською Федерацією і Україною будуть досягнуті дипломатичні рішення, а значить, що до війни справа не дійде. Щодо безрезультативних переговорів у Берліні, на яких побували глави МЗС Росії, України, Німеччини та Франції, то Лук’янов заявив, що навіть добре, що на цих переговорах не прозвучали серйозні заяви сторін.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«В даний момент ми знаходимося в просто катастрофічній політичній ситуації. Є кілька шляхів виходу з цієї ситуації. Кожне необережне висловлювання може привести до того, що весь переговорний процес буде зірвано. Якщо переговори будуть успішними, то ми зможемо побачити певний фінальний пакет вирішення ситуації», – упевнений російський експерт.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«В ході виступу в Криму Путін заявив, що він не збирається далі розширювати Україну. Вторгнення не буде», – додав Лук’янов.

Читайте також: