fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Києві затриманий член “Оплоту” з цілим арсеналом зброї

 Співробітники столичної міліції виявили та затримали громадянина, який отримував із зони бойових дій на сході України і зберігав у себе вдома велику кількість зброї. За словами затриманого, він є членом організації "Оплот". Про це УНН повідомили в ГУ МВС Києва.

 "Сьогодні вночі співробітники карного розшуку затримали 26-річного уродженця Чернігівської області, який отримав посилкою через "Нову пошту" велику кількість зброї. Під час обшуку в квартирі, яку він знімав у Дарницькому районі Києва, був також виявлений і вилучений цілий арсенал зброї. Серед вилученої зброї, зокрема, є протитанкові гранатомети і ручні гранати. За словами затриманого, він є членом організації "Оплот" і всю цю зброю отримав із зони АТО від свого товариша", – зазначили в столичній міліції.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 Разом з тим глава ГУ МВС Києва Олександр Терещук відзначив, що під час затримання підозрюваний намагався чинити опір. "Співробітники карного розшуку столичної міліції попередили ймовірний теракт, який можливо готувався до Дня Незалежності.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю). Проводяться слідчі дії та з’ясовуються канали постачання зброї і причетність інших осіб до скоєння даного злочину", – зазначив Терещук.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 Джерело: УНН

Читайте також: