fbpx
Політика

Депутати «Батьківщини» прийшли до Порошенка з вимогою ратифікувати Угоду про асоціацію з ЄС

Як повідомила прес -служба партії «Батьківщина» , народні депутати з фракції «Батьківщина» сьогодні, 20 серпня, прийшли на зустріч до президента України Петра Порошенка з метою обговорення питання ратифікації Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

 Як відомо, депутати даної політичної сили вже давно закликають главу держави подати Угоду про асоціацію з Євросоюзом на ратифікацію до Верховної Ради України. На думку депутатів, нератифікація даного документа загрожує незалежності України і несе за собою складні наслідки, а також є реалізацією плану Путіна, який всіма способами заважає зближенню України з Євросоюзом.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Всього на зустріч до Порошенка прийшло 13 депутатів: Андрій Кожем’якін, Віктор Швець, Григорій Немиря, Андрій Шевченко, Олександра Кужель, Борис Тарасюк, Ігор Бріченко, Андрій Павловський, Олександр Дубовой, Валерій Дубіль, Костянтин Бондарєв, Олександр Абдуллін, Володимир Бойко.

Читайте також: