fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Томенко закликав розслідувати напад на пораненого бійця АТО в Києві

Радник президента України, народний депутат Микола Томенко вважає, що необхідно якомога швидше розслідувати факт нападу на пораненого бійця АТО і його батька в Києві. Як зазначив політик, він уже звернувся до МВС з відповідною вимогою.

 Нагадаємо, що інцидент стався на перехресті бульвару Лесі Українки і вулиці Щорса, неподалік від військового госпіталю. Нападниками виявилися троє чоловіків кавказької зовнішності, які пересувалися на чорному автомобілі марки Lexus.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Микола Томенко звернув увагу на те, що кількість випадків порушення правопорядку, особливо у вечірній час, останнім часом значно зросла, особливо в місцях проведення масових заходів, дискотек та іншого. Причому нерідко в інцидентах задіяні біженці із зони АТО.

 «Виникає нагальна потреба в посиленні патрулювання місць проведення масових заходів працівниками правоохоронних органів, встановленні контролю з боку органів правопорядку на місцях тимчасового проживання біженців із зони проведення АТО з метою профілактики правопорушень, в тому числі попередження вживання спиртних напоїв, наркотичних та психотропних речовин», – сказав Микола Томенко.

Читайте також: