fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи викрали начальника міськвідділу міліції Тореза

Бойовики взяли в полон заступника начальника міського відділу міліції міста Тореза Донецької області. З такою заявою сьогодні, 19 серпня, виступили в прес-службі ГУ МВС України в Донецькій області.

«18 серпня близько 12:00 троє невідомих чоловіків, які були одягнені в камуфляжну форму, під загрозою застосування автоматичної вогнепальної зброї увірвалися в адміністративний будинок Торезського МВ. В адміністративній будівлі нальотчики вивели з робочого кабінету начальника Торезського МВ, який в цей момент був одягнений в цивільний одяг і не мав при собі табельної вогнепальної зброї», – свідчить повідомлення прес -служби.

Донецькі правоохоронці підкреслили, що про інші подробиці і обставини викрадення начальника міліції Тореза нічого не відомо. Ведеться слідство, факти події встановлюються.

Відомо, що за даним фактом внесено відомості в ЄРДР за статтею «Захоплення представника влади або працівника правоохоронного органу як заручника» Кримінального кодексу України. За це порушення можна «отримати» від 8 до 15 років.

Читайте також: