fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Бойовики не підпускають нікого до місця, де була знищена колона з мирними жителями – прес-центр АТО

Як нагадали в прес – центрі АТО, 18 серпня терористи обстріляли з мінометів і « Градів» колону з мирними жителями. Інцидент стався в районі Новосвітлівки – Хрящувате.

 «Нелюди вели вогонь по транспорту, який йшов під білим прапором. В результаті 17 людей загинули, і тільки шістьом вдалося вижити. Люди, з опіками і пораненнями різного ступеня тяжкості були доставлені в лікарню в місто Лутугине. Лікарі роблять все, щоб врятувати життя людей, які й самі досі не вірять у те, що залишилися живі», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 При цьому в прес – центрі звернули увагу на те, що периметр, де була обстріляна колона, прострілюється зараз бойовиками. Тим самим терористи не дають можливості експертам чи журналістам потрапити на місце події. Більш того, як зазначили в прес – центрі, через це не представляється також можливим забрати тіла загиблих.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 «Слід зазначити, що російські ЗМІ майже відразу після скоєння даного злочину, відреагували відвертою брехнею. І нікого вже не дивує, що після вбивств або будь-яких інших злочинів, саме російські журналісти першими опиняються на місці подій. Посібники терористів всі свої чорні справи відразу ж перекладають на українські збройні сили», – додали в прес – центрі.

Читайте також: