fbpx
Політика

Павловський передав в СБУ список посібників терористів

Як повідомляється, народний депутат України від фракції «Батьківщина» Андрій Павловський передав сьогодні голові СБУ Валентину Наливайченку список посібників терористів. За словами політика, відповідний список йому передали жителі міст, які були звільнені від терористів.

 Як наголошується, в списку містяться імена представників системи освіти, підприємців, а також співробітників міських і районних адміністрацій. В цілому в списку 42 імені, причому щодо 15 є підтвердження їхньої підтримки терористів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Також у своєму зверненні до глави СБУ Андрій Павловський висловив незадоволення тим, що у звільнених від терористів містах до влади повертаються представники Партії регіонів і комуністів. Як заявив депутат, люди страждали не за те, щоб ці злочинці повернулися до влади.

 Як повідомив Андрій Павловський, він також готує звернення до міністра освіти, в якому наполягатиме, щоб ті представники системи освіти, які підтримували терористів, більше не мали жодного відношення до системи освіти.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Карати треба не лише терористів, які застосовують зброю, а й тих, хто їх підтримує – їхні мітинги і референдуми. Ми закликаємо нову владу, президента і голову СБУ, почати переатестацію всіх державних службовців, оскільки непокаране зло буде відроджуватися», – сказав він.

 Наостанок Андрій Павловський додав, що якщо з боку СБУ не послідує рішучих кроків, він буде звертатися напряму до президента.

Читайте також: