fbpx
Право

Організатор маршу за федералізацію Сибіру затриманий правоохоронцями

Російський активіст Михайло Пулин, який є одним з організаторів маршу за федералізацію Сибіру, був затриманий вчора працівниками ДІБДР. Як повідомляють російські засоби масової інформації, разом з Пулиним була затримана і його дружина. Відбулося затримання активіста в Троїцькому районі Алтайського краю, приблизно в сотні кілометрів від Барнаула.

«За словами правоохоронців, Михайло Пулин підходить під орієнтування про крадіжку телефону. В ході огляду речей затриманого схожий телефон був виявлений в його рюкзаку. Його дружина формально не затримана, але продовжує залишатися з Пулиним. Пара підозрює, що мобільний телефон їм підкинули співробітники правоохоронних органів. Вчора, 16 серпня, допити активіста тривали», – свідчить повідомлення, опубліковане в засобах масової інформації. Також повідомляється, що відбитків пальців Пулина на нібито вкраденому телефоні не виявили.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Нагадаємо, що марш за федералізацію Сибіру був запланований на 17 серпня. Захід повинен був пройти відразу в декількох містах Росії. Щодо дозволу влади, то формально він так і не був дозволений владою.

Читайте також: