fbpx
Політика

США: “РФ діє щодо України неймовірно небезпечно”

У Білому домі відреагували на повідомлення про те, що на територію України проникла колона військової техніки з Російської Федерації. Нагадаємо, що про проникнення російської техніки повідомили іноземні журналісти.

Сполучені Штати Америки називають дії Російської Федерації щодо України «неймовірно небезпечними». Офіційний Вашингтон підкреслив, що російська сторона не має права направляти на територію України бойові машини і людей, якщо на це не дало дозвіл українське керівництво. Про це повідомляє «Ехо Москви».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У Білому домі впевнені, що такі дії з боку російського керівництва є «провокацією».

Крім цього Сполучені Штати Америки поки не можуть підтвердити інформацію про те, що на російську військову колону було скоєно напад.

Як вже повідомлялося раніше, німецький канцлер Ангела Меркель в ході телефонної розмови з російським лідером Володимиром Путіним закликала російську сторону припинити постачати зброю на схід України. Також Ангела Меркель заявила, що Російська Федерація не повинна відправляти в Україну і своїх солдат.

Читайте також: