Ірина Геращенко: “Гуманітарний вантаж в Луганській області приймає Червоний Хрест”

Частину української гуманітарної допомоги вже вивантажили в Старобільську Луганської області. Як повідомляє уповноважений президента з урегулювання ситуації на сході України Ірина Геращенко, гуманітарний вантаж в Луганській області приймають представники Червоного Хреста.

«В даний момент в Старобільську розвантажена третина вантажівок, які висунулися сюди з українських міст. Співробітники Червоного Хреста починають приймати вантаж згідно з описом. Також вони починають діяти за своїм графіком передачі гуманітарки в проблемні регіони», – прокоментувала ситуацію Ірина Геращенко.

Related Post

За інформацією Геращенко, гуманітарна колона, яка прибула з Харкова, в даний момент вже розвантажена. Щодо колони, яка виїхала з Дніпропетровська, то вона чекає розвантаження, а київська колона ще в дорозі.

Уповноважений президента виділила відразу три проблеми, які стосуються подальшої долі гуманітарного вантажу: це спекотна погода, питання безпечної доставки вантажу в райони, підконтрольні терористам, а також передача продуктів цивільному населенню.

Leave a Comment