Фільм “Важко бути Богом” Олексія Германа покажуть на Римському кінофестивалі

Російський режисер Олексій Герман-молодший, що закінчує роботу свого батька «Важко бути богом», збирається представити готовий фільм на Римському кінофестивалі , який пройде з 8 до 17 листопада.

"Моїм головним завданням було не нашкодити. Фільм був відзнятий, але з технічної точки зору перебував у руїнах. Зйомки закінчилися ще в 2006 році, але потім батько довго хворів", – розповів Герман-молодший, додавши, що він не змінив у фільмі ні єдиного монтажного кадру.

Олексій Герман-старший перед смертю хотів показати свою картину відомому кінокритику Марко Мюллеру, якого він дуже поважав. Цього року Мюллер керуватиме Римським кінофестивалем, і йому надасться можливість оцінити картину «Важко бути богом».

Related Post

У ці дні Герман – молодший перебуває у Венеції – він входить до складу журі, яке оцінює дебютні картини. Режисер дуже серйозно ставиться до цієї місії. "Важливо, мені здається, дати перемогти талановитому і складному, а не швидкому, розумному і хитрому, тому що швидкий, розумний і хитрий як-небудь сам адаптується в життя», – вважає Олексій Герман-молодший.

"Важко бути Богом" (2013) (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment