fbpx
Новини світу

Гуманітарний конвой Путіна заповнять технікою і боєприпасами на кордоні – «Українська справа»

 Активісти громадського руху «Українська справа» з російського Донецька повідомили про те, що за наявними у них даними, гуманітарний конвой Путіна, який складається приблизно з 300 напівпорожніх вантажівок, планується заповнити військовою технікою і боєприпасами в момент перетину кордону.

 Як зазначають активісти, відповідні запаси техніки вже сконцентровані поблизу кордону.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Ймовірно, інформація про зміст так званого гуманітарного конвою дасть підстави українській армії застосувати силу, що допоможе Путіну показати Україну як країну – варвара», – вважають активісти.

 Водночас вони переконані, що вмілі політичні контр-кроки президента України Петра Порошенка виключать такий розвиток подій, оскільки сьогодні весь світ не вірить в «гуманітарність» даного конвою.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Нагадаємо, що раніше активісти руху «Українська справа» зі Свердловська повідомляли про те, що місцеві терористи готують якусь масштабну диверсію. Припускалося, що йдеться про знищення російського конвою.

Читайте також: