fbpx
Політика

Бригинець вважає, що «путінський конвой» розвантажили, коли той зник з дороги

 Як зазначив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, дискусії щодо російського гуманітарного конвою тривають. За його словами, вже зараз очевидно, що є безліч версій, за винятком однієї. Зокрема, як пояснив політик, ніхто вже не вірить, що цей конвой дійсно гуманітарний.

 Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

 При цьому Олександр Бригинець додав, що те, що автомобілі виявилися наполовину порожніми, породило ще більше різних трактувань. Сам же Олександр Бригинець поділився своєю власною ідеєю щодо цього.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 На його думку, автомобілі були переповнені тим, що Путін хотів непомітно ввезти в Україну, але коли стало ясно, що цей варіант не пройде, конвой зник. Ніхто не міг його виявити певний час, а потім він знову з’явився. Олександр Бригинець вважає, що в той період часу, поки ніхто не знав, де знаходиться конвой, з автомобілів вивантажили все, що не повинні були побачити українські митники, ОБСЄ, Червоний Хрест і журналісти.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Зараз же, як вважає депутат, цей конвой вже не має ніякого значення для Путіна, оскільки всі його плани провалилися.

Читайте також: