fbpx
Політика

Соболєв порівняв «путінський конвой» з троянським конем

 Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв заявив, що гуманітарний конвой Путіна – це свого роду троянський кінь, за допомогою якого на територію України намагаються завезти російські війська.

 «"Караван Путіна" – це один з варіантів плану Путіна, щоб узаконити тезу про громадянську війну, яка нібито йде в Україні, хоча всі розуміють, що є країна – агресор Росія, а керівництво цієї країни на чолі з Путіним, яке вже окупувало частину нашої території – АР Крим, зараз реально веде агресивну війну на сході», – зазначив він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 На його думку, одна з цілей Путіна – заявити про нібито гуманну місію Росії. Однак, як зізнався Сергій Соболєв, він не представляє, щоб під час Другої світової війни на територію оточеного фашистами Ленінграда завозили гуманітарну допомогу від Гітлера.

 За його словами, ситуація з гуманітарною допомогою, враховуючи те, що на руках Путіна кров вже сотні загиблих, серед яких як військові, так і мирні громадяни – виглядає як знущання над пам’яттю загиблих.

 Крім того, як зазначив Сергій Соболєв, цинічно виглядає і те, що на українську територію недавно пройшла колона російської бронетехніки.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 «Для нашої країни настав момент істини: якщо цей вантаж ще й з дозволу української держави зайде на територію країни – це фактично буде узаконена окупація режимом Путіна частини нашої території», – підкреслив політик.

 Як заявив Сергій Соболєв, для керівництва країни зараз вирішальний момент і воно повинно дати відсіч прямій агресії під виглядом «путінських конвоїв». Він нагадав, що їхня партія спочатку була проти того, щоб конвой перетинав український кордон.

Читайте також: