fbpx
Політика

Австралія допоможе відновити Донбас

 Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з прем’єр-міністром Австралії Тоні Ебботтом, під час якої сторони обговорили ситуацію в Україні. Про це повідомила прес-служба президента України.

 Як повідомив Тоні Ебботт, в Австралії дуже переживають через події, що відбуваються в Україні  і розуміють, що  йдеться не про внутрішній, а спровокований ззовні конфлікт.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Прем’єр-міністр Австралії заявив, що їхня країна готова надати підтримку Україні у відновленні Донбасу, постраждалого від терористів. Він також висловив надію на те, що мир в Україні незабаром запанує. Після цього, за словами Тоні Ебботта, Австралія має намір повернути свою місію, щоб закінчити роботи на місці катастрофи малазійського авіалайнера.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що Петро Порошенко запропонував прем’єр-міністру Австралії відкрити в Україні посольство Австралії і той підтримав цю пропозицію.

Читайте також: