fbpx
Політика

Борис Нємцов: “Якщо Порошенко хоче миру, то потрібно почати діалог з Путіним”

Відомий російський опозиціонер Борис Нємцов упевнений, що заради збереження миру на території України Петру Порошенку потрібно почати прямий діалог з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. З такою заявою політик виступив в інтерв’ю виданню «ГОРДОН».

«Посада глави держави передбачає всякі, в тому числі і досить неприємні, розмови. Якщо Петро Порошенко ставить мету зберегти країну і зберегти мир в цій країні, а я впевнений, що він дотримується саме такої мети, то він повинен використовувати всі можливості для досягнення цієї мети. Володимиру Путіну вірити не можна, але мета важливіша, ніж психо – фізичний стан під час цих переговорів. Петро Порошенко повинен говорити хоч з дияволом!», – прокоментував свою точку зору опозиціонер.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Крім цього Борис Нємцов упевнений, що українській владі в жодному разі не можна приймати гуманітарну допомогу від Російської Федерації.

«Йде війна. Можете уявити собі, що в ході війни німці відправили СРСР гуманітарний конвой? Це просто абсурд», – заявив російський політик.

Читайте також: