fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Глава самопроголошеної ЛНР Болотов тимчасово йде у відставку

  Лідер терористичної організації «Луганська народна республіка» Валерій Болотов заявив, що йде у відставку, терористів очолить «нинішній міністр оборони» Ігор Плотницький. Відповідне відеозвернення поширив російський державний канал «Росія 24».

 «Я прийняв рішення тимчасово залишити пост глави Луганської народної республіки. Наслідки поранення не дозволяють мені з повною віддачею сил трудитися на цій посаді на благо луганчан в складний воєнний час», – заявив Болотов.

 Він повідомив, що вже проведені консультації з «колегами з виконавчої та законодавчої влади», за підсумками яких вони вирішили «звернутися з пропозицією очолити нашу республіку до Ігоря Плотницького, нинішнього міністра оборони». При цьому Болотов заявив, що «не збирається залишати фронт».

 «Я – луганчанин, тут мій дім, і я продовжу боротися за наші спільні ідеали. Я впевнений, що наша боротьба завершиться успіхом», – заявив Болотов.

 Нагадаємо, раніше російські ЗМІ повідомляли, що 18 липня «спікер парламенту» самопроголошеної "Донецької народної республіки" Денис Пушілін пішов у відставку.

  За матеріалами: УНІАН

Читайте також: