fbpx
Політика

Бондаренко закликав Кличка не грабувати киян, у яких встановлені газові плити

Член партії «Батьківщина», депутат Київради Володимир Бондаренко надіслав мерові Києва Віталію Кличку лист з проханням припинити грабувати киян, у яких вдома стоять газові плити. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

 Як нагадав Володимир Бондаренко, сьогодні майже в кожному будинку столиці відсутня гаряча вода. При цьому політик переконаний, що, незважаючи на пояснення столичної влади про економію газу на зиму, йдеться про умисну змову або кругову поруку з метою наживи на киянах.

 «Схема така: в тих будинках, де відключено гаряче водопостачання, ЖЕК нараховує подвійну оплату за споживання газу, мотивуючи це тим, що люди нібито підігрівають воду на газових плитах», – розповів Володимир Бондаренко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 При цьому він звернув увагу на те, що для того, щоб вимагати платежі, необхідно ще довести, що люди гріли воду. Як зазначив Володимир Бондаренко, сьогодні в багатьох квартирах встановлені бойлери і, отже, люди вже не гріють воду в каструлях.

 «З приводу цього люди звертаються до всіх міських ЖЕКів з численними скаргами, проте отримують приголомшливу відповідь: чекайте до 2017 року, коли ЖЕКи встановлять газові лічильники, а доти платіть подвійну ставку за газ. Наявність бойлера нікого навіть не хвилює», – розповів депутат.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За його словами, зараз на ситуації, що склалася в місті, попросту наживаються і отримують надприбуток. Більш того, як стверджує Володимир Бондаренко, столична влада про це знає. Крім того, як він заявив, загадковими постачальниками газу, які заробляють на цьому, є Льовочкін, Бойко і Фірташ.

 «Чому мер не реагує на таке відверте щоденне пограбування столичних жителів угрупованням Фірташа – особисто для мене питання риторичне», – підсумував Володимир Бондаренко.

Читайте також: