fbpx
Політика

Влада Великобританії і США просять Російську Федерацію утриматися від провокацій

Російська Федерація отримала попередження від влади США і Великобританії, що якщо Москва направить миротворчі сили в Україну, то даний крок буде розцінюватися, як вторгнення в сусідню країну. Про це сьогодні повідомляють українські ЗМІ.

На думку Заходу, Росія не повинна використовувати гуманітарну допомогу для втілення власних цілей. З цієї причини США і Великобританія розглядають подібні дії неприпустимими.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Російська гуманітарна допомога абсолютно недопустима і розглядатиметься як вторгнення в Україну», – заявила в суботу офіційний представник США.

Міністерство закордонних справ Великобританії також звернулося до російської влади з вимогою утриматися від провокаційних дій. «Я закликаю Росію утриматися від будь-яких провокаційних дій», – заявив сьогодні глава зовнішньополітичного відомства Великобританії Філіп Хаммонд. Також британський чиновник зазначив, що він щиро стурбований інформацією про російські поставки в Україну зброї і техніки, що прикриваються гуманітарною місією.

Читайте також: