fbpx
Політика

Глазьєв і Рогозін можуть опинитися в списку українських санкцій

Українське інформаційне агентство УНН повідомляє, що радник російського президента Сергій Глазьєв і віце-президент уряду, який курирує оборонну промисловість Дмитро Рогозін можуть опинитися в списку санкцій України.

Крім них в список санкцій може потрапити в.о. глави анексованого Криму Сергій Аксьонов. Як заявило виданню днями джерело в оточенні українського президента Петра Порошенка, "список санкцій фактично дублює американський, але з доповненнями". Повідомляється, що в списку українських санкцій також значаться член Ради Федерації від Криму Сергій Цеков і спікер кримської Верховної ради Володимир Константинов.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Раніше в прес-службі Кабінету міністрів України повідомили, що наступного "вівторка Рада розглядатиме тільки закон, який дає можливість використовувати різні санкції проти Росії", однак остаточне рішення про кожну конкретну міру прийматиметься "виходячи з економічної доцільності".

Нагадаємо, 12 серпня парламент України повинен прийняти закон про введення санкцій проти Російської Федерації.

Читайте також: