У Кабміні України створять реєстр місць поховань загиблих учасників АТО

Члени Кабінету міністрів України прийняли рішення про створення реєстру місць поховань загиблих учасників антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті прес-служби Кабміну України.

Як говориться в даному повідомленні, віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич доручив центральним органам виконавчої влади привести в порядок, а саме, упорядкувати і систематизувати, діяльність щодо вшанування осіб, які загинули в ході АТО, а також забезпечити її координацію на місцевому рівні.

Related Post

"Щодо створення реєстру місць поховань загиблих учасників АТО, окремих секторів військових поховань на кладовищах, пантеонів, типових надгробків, меморіальних дощок, спрощення процедури перейменування тощо. А потім запропонувати місцевим органам виконавчої влади детальні рекомендації з питань активного залучення до цієї роботи установ культури, освіти, соціальних служб та регіональних медіа", – підкреслив Олександр Сич.

Нагадаємо, станом на 30 липня 2014 року з початку АТО на Донбасі загинуло 363 українських військовослужбовців, а ще 1 434 отримали поранення.

Leave a Comment