«Дом-2». Нове керівництво ТНТ хоче закрити скандальне шоу

 Як стало відомо, цього тижня холдинг «Газпром-медіа», у підпорядкуванні якого знаходиться телеканал ТНТ, очолив новий керівник – Михайло Лесин. Він змінив на посаді Миколу Сенкевича, який керував компанією з 2004 року. Вже кілька днів Михайло Лесин детально вивчає структуру холдингу «Газпром-медіа». Подумує він і про закриття скандального телебудівництва «Дом-2». Наміри нового керівника підтвердило джерело, близьке до оточення Михайла Лесина. За його словами, питання закриття проекту обговорюється на рівні нового керівництва холдингу. У той же час прес-служба телеканалу ТНТ цю інформацію не підтвердила, втім, як і прес-служба холдингу «Газпром-медіа».

 Варто відзначити, що пропозиція закрити скандальний телепроект «Дом-2» обговорювалося в Росії неодноразово. Проти трансляції цього реаліті-шоу особливо виступають глядачі старшого віку. Вони стверджують, що «Дом-2» перенасичений інтимними сценами. Крім того, він розбещує молодь і нічому доброму її не вчить.

Related Post

 Нагадаємо, вперше реаліті-шоу «Дом-2» вийшло в ефір 2004 року. Першими його ведучими були Ксенія Собчак і Ксюша Бородіна. Пізніше Ксенія Собчак пішла з проекту. 2012 року її місце зайняла колишня учасниця реаліті-шоу «Дом-2» Ольга Бузова.

 За матеріалами: delfi.ua

Leave a Comment