fbpx
Новини світу

Ігор Коломойський поставив мету купити сучасний медичний літак

Керівник Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський дав доручення придбати спеціальний медичний літак. Інформацію про це на своїй сторінці в соціальній мережі опублікував заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Святослав Олійник.

«Сьогодні губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський оголосив про завдання придбати спеціальний медичний літак. Як тільки спеціальний літак буде придбаний, ми зможемо перевозити людей, які потребують екстреної допомоги. На цьому літаку перебуватиме все необхідне медичне обладнання», – прокоментував бажання губернатора Дніпропетровської області його заступник Святослав Олійник.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Крім цього Олійник уточнив, що цей літак повинен стати «першим у своєму роді на території України». На завершення заступник губернатора додав, що в Дніпропетровській обласній державній адміністрації очікують покупки спеціального медичного літака протягом двох найближчих тижнів.

Читайте також: