fbpx
Політика

Герман звернулася до Порошенка з проханням скасувати парад на День незалежності

Народний депутат Ганна Герман звернулася до президента України Петра Порошенка з проханням скасувати парад на День Незалежності, передає УНН з посиланням на прес -службу політика.

 "Шановний пане Президенте! Ви як людина, яка розуміє і любить народ, Ви як мудрий керівник держави, який робить все можливе для збереження його єдності, очевидно, розумієте, що ідея проведення параду в День незалежності може відгукнутися болем у серцях тих людей, які живуть в зоні АТО", – йдеться у зверненні народного депутата України Ганни Герман до президента України.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 "Багато хто з жителів Донбасу ще оплакують загибель своїх рідних. Україна схиляє голову в жалобі за загиблими воїнами. В Донбасі – руїни і горе. Не час для парадів. Не час, не час, пане Президенте. Переконана, Ви розумієте і відчуваєте це. Сподіваюся, що Ви поділитеся своїми думками з тими радниками, які проштовхують ідею параду", – написала Герман у відкритому зверненні до президента.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Джерело: УНН

Читайте також: