fbpx
Політика

Сікорський: “РФ зовсім скоро може ввести війська в Україну”

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив про те, що він не виключає, що Російська Федерація прийме рішення ввести свої війська на територію України під виглядом миротворчих сил. На думку польського міністра, це може відбутися найближчим часом.

Свою точку зору в цьому питанні Радослав Сікорський висловив в ефірі польського телеканалу TVN24, повідомляє «УНІАН».

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

«На жаль, російська сторона відновила свою боєздатність у прикордонних районах з Україною. В даний момент на кордоні з Україною знаходиться більше 10 батальйонів. Крім цього, в цей район стягнуто значну кількість військової техніки. Подібні маневри робляться для тиску або для того, щоб почати вводити війська», – прокоментував скупчення російських військ на кордоні з Україною польський міністр.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

Крім цього Радослав Сікорський не став однозначно стверджувати, що російська влада вже прийняла остаточне рішення про військову інтервенцію. Польський дипломат зазначив, що всі нюанси цього питання стануть відомі «дуже скоро». Також він порадив російській владі не йти на такі кроки.

Читайте також: