Порошенко звільнив відповідальних за закупівлі озброєння та тендери в армії

Президент України Петро Порошенко звільнив керівників департаментів, відповідальних за закупівлю озброєння і проведення тендерів в армії. Про це він заявив сьогодні на зустрічі з волонтерами, передає «РБК-Україна».

«На основі розслідування ГПУ про неефективне використання коштів Збройних сил я прийняв рішення про звільнення та відсторонення двох керівників департаментів», – повідомив президент.

Related Post

При цьому прізвищ він не назвав. Петро Порошенко тільки сказав, що перший займався і відповідав за технічне забезпечення та тендери, і другий – за закупівлю озброєння. Відсьогодні, за словами глави держави, вакантні посади зайняли нові люди. Петро Порошенко сподівається, що вони виявляться більш ефективними керівниками.

Також президент дав доручення включити волонтерів до громадських рад та органів, які контролюють процес закупівель і тендерів для Збройних сил України. Водночас Петро Порошенко підкреслив, що влада відкрита для критики і готова вислухати всі побажання та зауваження щодо проведення закупівель для армії.

«Ми відкриті для критики, щоб удосконалити механізм взаємодії з волонтерами, забезпечити армію всім необхідним. У кожного міністра і губернатора повинна бути людина, яка співпрацює з волонтерами», – заявив президент.

Leave a Comment