fbpx
Політика

«Обстріл військкомату в Харкові – наказ Кремля», – Зорян Шкіряк

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк переконаний в тому, що обстріл військкомату в Харкові – це прямий наказ Кремля. Більш того, він вважає, що всі останні злочини такого роду, зафіксовані в Запоріжжі, Львові, Бердянську, а тепер і в Харкові – є продовженням запущеного Путіним сценарію з нагнітання ситуації всередині України, що, в свою чергу, пов’язано з успішним проведенням антитерористичної операції на сході.

 Як зазначив Зорян Шкіряк, зараз кільце навколо терористів стиснуте максимально. Крім того, у них вже відбито 75 % контрольованих раніше територій. За його словами, саме це змушує Путіна здійснювати нові теракти в інших областях України. Мета російського президента – відвернути увагу від програшу у відкритій війні і значних втрат бойовиків на сході. Зорян Шкіряк наголосив, що Путін намагається викликати паніку серед населення і вселити в серця людей відчай.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Не вийде! Спокій, холодний розум і чітке розуміння сумних реалій. В Україні відбувається прямий військовий конфлікт з РФ. Крапка. Усвідомлення цього вимагає нашої повної консолідації та максимальної концентрації людей навколо допомоги силам АТО, а також сприяння силовим структурам на місцях. Наша єдність і впевненість у невідворотності покарання російських терористів – головна запорука прискорення нашої перемоги. Знайдемо, знешкодимо і знищимо, від розплати ніхто не втече! Слава Україні!», – написав він в Facebook.

Читайте також: