fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Російські опозиціонери організували похід на дачі лідерів РФ, де їх зустріли «тітушки» з битами

Вчора, 3 серпня, в околицях російської столиці правоохоронці затримали 22 активістів і співробітників засобів масової інформації, які «вирішили прогулятися» до селища, в якому розташовані шикарні заміські будинки головних російських чиновників. Як повідомляє «Радіо Свобода», частину затриманих правоохоронці побили.

Повідомляється, що на тих, хто приїхав до вказаного місця, напали міцні хлопці спортивної статури, які були «озброєні» бейсбольними битами. Крім цього, російські «тітушки» завдали ушкодження і автомобілям, на яких приїхали активісти. Щдо правоохоронних органів, то вони в дії «тітушок» не втручалися. Ще одна група активістів і журналістів збиралася дістатися на місце автобусом, однак російські правоохоронці зупинили транспортний засіб ще по дорозі до селища. Крім цього, коли люди пересіли в електричку, їх вже чекали на станції біля селища.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Такі заходи організовані відомим опозиціонером Олексієм Навальним. У травні активісти влаштовували подібні акції і в іншому елітному дачному кооперативі під Москвою.

Читайте також: