fbpx
Окупація Криму

Кримські окупанти захопили будівлю Чорноморської телерадіокомпанії

Сьогодні, 4 серпня, рано вранці представники так званої «самооборони Криму» штурмували будівлю опозиційної Чорноморської телерадіокомпанії. Як вже повідомлялося раніше, днями судові пристави опечатали будівлю. Як повідомляє виконуюча обов’язки президента Чорноморської телерадіокомпанії Людмила Журавльова, в даний момент так звана «самооборона» на територію телерадіокомпанії нікого не пускає.

«По периметру будівлі розташувалися поліцейські, а за воротами знаходяться бійці так званої «самооборони». Особисто мене на територію ніхто не пускає, незважаючи на те, що я є відповідальним зберігачем», – прокоментувала ситуацію Людмила Журавльова.

За словами тимчасового президента Чорноморської телерадіокомпанії, всі приміщення телерадіокомпанії опечатані, але ніхто не може дати гарантій, що «самооборона» не проникне в будівлю.

Раніше повідомлялося, що 1 серпня окупаційна влада Кримського півострова заарештувала все рухоме і нерухоме майно Чорноморської телерадіокомпанії, роботу якої пов’язували з українським нардепом Андрієм Сенченком.

Читайте також: