fbpx
Політика

Між Меркель і Путіним існують таємні домовленості, – ЗМІ

Як повідомляє джерело, близьке до оточення федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель, між німецьким канцлером і президентом Російської Федерації Володимиром Путіним існують таємні домовленості. Таку інформацію опублікувало британське видання The Independent.

«Мирний план німецького канцлера Ангели Меркель припускає, що світова спільнота визнає анексію Російською Федерацією Кримського півострова. У відповідь на це Кремль повинен припинити військову і фінансову підтримку сепаратистів на сході України. Згідно з цими домовленостями між Російською Федерацією та німецькою стороною, президент України Петро Порошенко не буде вступати в НАТО, а Володимир Путін перестане втручатися в торговельні відносини між Європейським Союзом і Україною», – говорить стаття британського видання.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як повідомляють британські журналісти, друга частина плану забезпечить українській стороні довгостроковий контракт з російським «Газпромом». Повідомляється, що контракт буде підписаний відразу на довгий термін, і в ньому будуть вказані обумовлені ціни. Крім цього, як повідомляє джерело, Російська Федерація повинна повернути Україні фінансовий пакет у розмірі одного мільярда доларів.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Джерело повідомляє, що договір стане актуальним лише в тому випадку, якщо розслідування аварії пасажирського лайнера «Малазійських авіаліній» закінчиться з «задовільними» результатами.

Як вже повідомлялося раніше, у вівторок німецький канцлер Ангела Меркель привітала рішення Європейського Союзу ввести щодоо Російської Федерації додаткові економічні санкції. За словами німецького канцлера, в даний момент все знаходиться в руках російського керівництва, яке повинно вибрати для себе правильний шлях.

Нагадаємо, що новий пакет санкцій був схвалений 29 липня.

Читайте також: